THE YETI

THE YETI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Yeti. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 20:11 Tasty food
28 apr 2022 om 19:46 Heerlijk!
17 apr 2022 om 21:52 Food is great, but that's 3 times now they've screwed up my drinks order (2 times no drinks at all, and 1 time the drinks were the wrong sizes). Take the drinks off your menu if you can't deliver them, then at least we can sort them out ourselves.
9 apr 2022 om 21:42 Food was very good, but they forgot to pack my drinks and then could only offer money back rather than delivering the drinks later.
9 apr 2022 om 20:54 Heel goed. topklasse. En keurig op tijd bezorgd
26 mrt 2022 om 21:36 Not great, long wait
23 mrt 2022 om 21:30 Heerlijk gegeten!!
19 mrt 2022 om 20:36 Heerlijk!
18 mrt 2022 om 22:02 Hands down best Nepali food in Amsterdam. Maybe even the Netherlands. Yeti haven’t been them to them all.
14 mrt 2022 om 12:42 Het eten was erg lekker! De bezorgtijd was 69 minuten (alhoewel 20-30min. op de site stond), maar de bezorger had wat bezorgtijd eraf gefietst, dus dat was top! Het eten was goed warm gebleven. Chapeau voor de goede verpaktechniek van het restaurant.
30 jan 2022 om 20:34 Wauw,ik ben echt verbijsterd, absoluut het beste indiaanse restaurant waar ik ooit besteld heb,en ik heb veel Indiaas gegeten, perfect.
8 jan 2022 om 9:00 Superb quality.